ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο υπουργός πιλότος και η υποκρισία των κρατούντων

Προς κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο
Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Ενταύθα
Θέμα: Κάποιοι με μισθούς "πείνας" παίζουν τη ζωή τους "κορώνα - γράμματα" φυλάττοντες Αιγαίο. Και ΑΝΤΙ για "ευχαριστώ" εισπράττουν απειλές και περικοπές μισθών...

Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο,
Είναι πολύ εύκολο από την ΔΟΤΗ θέση σας και το πολυτελές γραφείο σας να εξαπολύετε απειλές κατά εκείνων που "παίζουν" καθημερινά τη ζωή τους "κορώνα -γράμματα", αντιμέτωποι με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Την υπουργική σας, ωστόσο, αυστηρότητα θα αποφεύγατε να την επιδείξετε δημοσίως και θα την κρατούσατε για άλλες επικοινωνιακές σας ανάγκες, ΑΝ είχατε αντιληφθεί, παρακολουθώντας από κοντά ΤΙ προσφέρουν στην πατρίδα και με ΠΟΙΕΣ συνθήκες οι ιπτάμενοι χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι άνθρωποι αυτοί, που η Πολιτεία και οι εκάστοτε κυβερνήσεις της θυμούνται ΜΟΝΟΝ όταν πέφτουν με το αεροπλάνο τους και συντρίβονται μαζί του στο έδαφος κι όταν χάνονται στη θάλασσα, δέχονται την οργή του υπουργού τους επειδή.... διαμαρτυρήθηκαν για τη μείωση των αποδοχών τους.

Αντί να νοιώσουν τη συμπαράστασή του που δημοσίως είχε υποσχεθεί. Μια υπόσχεση που ο υπουργός Οικονομικών κύριος Παπακωσταντίνου που βλέπει αριθμούς αλλά εθελοτυφλεί προς τους ανθρώπους , την ισοπέδωσε με ΟΛΕΣ τις άλλες, δικές ΤΟΥ και άλλων υποσχέσεις. Φορολογώντας το πτητικό επίδομα των ιπταμένων. Και ξεχνώντας να φορολογήσει όπως θα έπρεπε τις αποδοχές των βουλευτών! Δεν δικαιολογώ, εγώ ο απλός πολίτης τη λευκή απεργία των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας. Αλλά την κατανοώ. Ήταν απόφαση που δεν την πήραν εκείνοι. Τους την ΕΠΕΒΑΛΑΝ η κυβέρνησή σας, ο υπουργός Οικονομικών ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. Διότι επιδιώκεται να γίνει οικονομία από 300 ιπτάμενους χειριστές που προφανώς γνωρίζετε τον μισθό τους. Αυτά τα νέα παιδιά που βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα που από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούν πάνω από το Αιγαίο, απέναντι στα τουρκικά μαχητικά. Και σε αερομαχίες που μπορεί να μην διεξάγονται με πραγματικά πυρά, δεν έχουν όμως πάντα ευτυχή κατάληξη. Γνωρίζετε λοιπόν ότι αυτά τα παιδιά, που η κυβέρνηση τους φορολογεί το πτητικό τους επίδομα ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ τις αποδοχές τους, έχουν μισθό ....1500 ευρώ τον μήνα. Μάλιστα, 1500 ευρώ τον μήνα όταν στους προ μηνός διορισθέντες "ηγέτες" του τζογαδόρικου ΟΠΑΠ δόθηκε μισθός ...15.000 ευρώ μηνιαίως. Αυτοί που παίζουν "κορώνα-γράμματα " ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τη ζωή τους εισπράττουν 1.500 ευρώ. Οι άλλοι που παίζουν με το ΠΡΟΠΟ, το Τζόκερ και το ΛΟΤΤΟ με άνεση από το γραφείο τους εισπράττουν 15.000 ευρώ. Και για να μην αναφερθώ σε κάποιες "ΤΡΕΛΕΣ" αμοιβές των πράσινων "golden boys"που προσφέρει η νεοφιλεύθερη σοσιαλιστική κυβέρνηση, θα ήθελα να ρωτήσω ΕΣΑΣ.
ΠΟΙΑ είναι η βουλευτική σας αποζημίωση;
ΠΟΙΑ είναι τα διάφορα βουλευτικά επιδόματα;
ΠΟΙΑ είναι τα δωρεάν βουλευτικά "κεκτημένα", όπως γραμματείς, αυτοκίνητα, γραφείο, τηλεφωνικά και ταχυδρομικά τέλη;
ΠΟΙΑ είναι η φορολογία των βουλευτικών σας αποδοχών;
ΑΠΟ ΤΙ, από όλα αυτά , ΕΣΕΙΣ παραιτηθήκατε;
Πολύ αγαπητέ κύριε Βενιζέλο, θα θέλαμε και εγώ ο απλός πολίτης ΚΑΙ οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας να είχαμε την απάντησή σας.
Φιλικά
ΖΗΝΩΝ
Απλός πολίτης


Από makiavelis