ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο Σκόκο στον Παναθηναϊκό που δίνει Σπυρόπουλο και κάτι «ψιλά»



ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΚΛΕΙΣΕ
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΟΥ



Ο Νάτσο Σκόκο είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ΑΕΚ και να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον. Φαίνεται πως η επιθυμία του αυτή εκπληρώνεται καθώς στον Παναθηναϊκό επιθυμούσαν διακαώς και πάσει θυσία να τον εντάξουν στην ομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των zoornalistas η μεταγραφή έχει κλείσει και η μετακίνηση του Σκόκο στην ομάδα του Τριφυλιού θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.
Την υπόθεση είχε αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας που ήθελε στον Παναθηναϊκό τον άσο της ΑΕΚ για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως όμως αγωνιστικούς. Ο Σκόκο θα δοθεί στον Παναθηναικό με αντάλλαγμα τον Νίκο Σπυρόπουλο συν 3 ή 4 εκατομμύρια ευρώ.
Η μεταγραφή του Αργεντίνου χαφ όπως σας είπαμε είναι τελειωμένη αλλά δεν ανακοινώνεται επίσημα για.... ευνόητους λόγους καθώς την Τετάρτη ξεκινούν τα play off του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη είχε καταγγείλει προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αναταραχής και αποπροσανατολισμού του Σκόκο και των "κιτρινόμαυρων", που έχουν βάλει στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League.
Η ΑΕΚ μάλιστα είχε τότε καταστήσει σαφές πως δεν έχει καμία πρόταση ή ενόχληση για τον Αργεντίνο και ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.