ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Το καλώδιο του Αλαφούζου



Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των τεχνικών στο ραδιόφωνο από το δικαστήριο το βράδυ της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται οτι η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας είχε κηρύξει 48ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι την ίδια ώρα της Παρασκευής ζητώντας επαναπρόσληψη του συνδικαλιστικού εκπροσώπου της ΕΤΕΡ στον ραδιοσταθμό Rock FM και άμεση υπογραφή ΣΣΕ.
Ο σταθμός ΣΚΑΙ με πρωτοβουλία Αλαφούζου έλυσε το «πρόβλημα» με... ένα καλώδιο που επέτρεπε τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του ΣΚΑΙ στο ραδιόφωνο, παρακάμπτοντας έτσι την απεργία των τεχνικών ενώ χθες το μεσημέρι, κατάφερε να μεταδώσει απεργοσπαστικό δελτίο ειδήσεων.
Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο σταθμό μέσω της εκπροσώπου τους Δήμητρας Κουντή είχαν βγάλει ανακοίνωση με την οποία συμπαραστέκονταν στους τεχνικούς καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την αναμετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του Σκάϊ από τη συχνότητα του ραδιοφώνου.