ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δύσκολες ώρες για τον Ντούσαν Σάκοτα


Νοσηλεύεται
στην εντατική
μετά από αγκωνιά


Σε διπλή χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο μπασκετμπολίστας της Σκαβολίνι Ντούσαν Σάκοτα που νοσηλεύεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Πέζαρο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου τραυματίστηκε όταν δέχτηκε αγκωνιά από τον γκαρντ Ποέτα στο παιχνίδι της Σκαβολίνι με την Τέραμο. Οι γιατροί δηλώνουν πως οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον 25χρονο μπασκετμπολίστα.
Ο Σάκοτα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σκαβολίνι με την Τέραμο την Κυριακή, όταν ο Ποέτα προσπάθησε να ξεμαρκαριστεί και χτύπησε με τον.... αγκώνα τον 25χρονο που εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσε τίποτα και μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα.
Το βράδυ όμως ο Σάκοτα, ένιωσε πόνο στην κοιλιά, ο οποίος γίνονταν όλο και πιο έντονος. Έτσι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι το έντερό του είχε χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη, προκαλώντας πληγή στο δωδεκαδάκτυλο. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση που διήρκησε πέντε ώρες.
Χθες το πρωί η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε καθώς ο Σάκοτα υπέστη εσωτερική αιμορραγία και ξαναμπήκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά κρίνουν οτι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.