ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Μηνιαίο το περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ – Ενισχύεται το TV ΕΘΝΟΣ

To TV ΕΘΝΟΣ θα είναι το μοναδικό περιοδικό του ΠΗΓΑΣΟΥ που θα παραμείνει εβδομαδιαίο. Το περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ από το Μάρτιο γίνεται μηνιαίο και αυτό επειδή δεν απέδωσαν οι προσπάθειες ενίσχυσής του με ειδικά αφιερώματα, μουσικούς διαγωνισμούς κλπ...
Ο Πήγασος θα ρίξει το βάρος στο TV ΕΘΝΟΣ που αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά καθώς συμβάλει τα μέγιστα στην κυκλοφορία του κυριακάτικου ΕΘΝΟΥΣ. Από το συγκρότημα Μπόμπολα δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη τι θα γίνει με τους εργαζόμενους στις ΕΙΚΟΝΕΣ οι οποίοι ωστόσο συνεργάζονται και με άλλα έντυπα του Ομίλου.

Θυμίζουμε ότι το ιστορικό περιοδικό είχε εκδοθεί από την Ελένη Βλάχου προδικτατορικά με διευθυντή τον Γιάννη Λάμψα και είχε συνεργασίες με κορυφαίους δημοσιογράφους. Οι ΕΙΚΟΝΕΣ «έφυγαν» από τον ΔΟΛ μετά την έκδοση του ΕΘΝΟΥΣ το 1981. Αρχικά κυκλοφόρησαν σαν ανεξάρτητο εβδομαδιαίο περιοδικό και στη συνέχεια μπήκαν ένθετες κάθε εβδομάδα στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
Τώρα το περιοδικό θα γίνει μηνιαίο και αναμένεται να αλλάξει ύφος, στυλ και θεματολογία θέλοντας να μοιάσει στο ΒΗΜΑDONNA του ΔΟΛ.