ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

«Θανάση, κρύψου έρχεται ο μικρός της Ντόρας»!

«Θανάση, το νού σου έρχεται ο μικρός της Ντόρας»! Ο Λάλας δεν προλαβε να σηκωθεί για να πάει να κρυφτεί στην τουαλέτα του Da Capo. Ο μικρός της Ντόρας τον άρπαξε από τον γιακά λέγοντάς του: «Που πας ρε ξεφτιλισμένε χοντρέ, που διέσυρες την οικογένεια μου». Ο Λάλας μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από τον Κώστα Μπακογιάννη ψελλίζοντας: «Δεν το έγραψα εγώ μάτια μου. Ο Μάκης, ο Μουλίνος και ο Ζαγοριανίτης φταίνε. Εγώ Κώστα μου, τους είπα να μην το δημοσιεύσουμε,αλλά αυτοί επέμεναν».
Ο μικρός της Ντόρας τον άφησε από τον γιακά και του πέταξε περιφρονητικά: «Είσαι ρουφιάνος και δυό φορές ξεφτιλισμένος». Ο Λάλας κατακόκκινος αποχώρησε μουρμουρίζοντας και ο γιος της Ντόρας απευθύνθηκε στην παρέα του, που το έπαιζε αδιάφορη, λέγοντας :
«Σας ζητώ συγνώμη για το επεισόδιο αλλά ο άνθρωπος είναι ξεφτιλισμένος»!

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και διαδραματίστηκε την Τρίτη το πρωί στο Κολωνάκι. Μας το μετέφεραν αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες, από αυτούς που κάνουν κάθε μέρα ρεπορτάζ δουλεύοντας σκληρά στο Da Capo. Εξ άλλου ο Θανάσης Λάλας μίλησε για το συμβάν και τον δημόσιο διασυρμό του στο zougla.gr επιβεβαιώνοντας και εξηγώντας με τον τρόπο του τα όσα συνέβησαν στο Κολωνάκι.

Υ.Γ. Αιτία για το επεισόδιο ήταν ένα σκληρό κείμενο που γράφτηκε για την Ντόρα Μπακογιάννη στις αρχές Νοεμβρίου στο VETOMAG, το περιοδικό της εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλόπουλου. Η φωτογραφική σύνθεση είναι από το zougla.gr