ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ανασυντάσσεται η «χρυσή ομάδα» της Γιάννας - Στη γύρα ο Κοτρώτσος

Πυκνώνουν οι επαφές (τηλεφωνικές ή εκ του σύνεγγυς) του Σεραφείμ Κοτρώτσου προς αναζήτηση ανθρώπων που θα στελεχώσουν τη νέα εφημερίδα που ακούγεται ότι έχει στα σκαριά . Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχει μεγάλη δυστοκία στην εξεύρεση στελεχών (και όχι μόνο) καθώς οι περισσότεροι αρνούνται (ευγενικά) ακόμη και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του. Όπως λένε το αμφιλεγόμενο παρελθόν του (νυν) διευθυντή της Παρασκευής και 13, με το κλείσιμο πολλών εντύπων όπου είχε τον πρώτο λόγο, η κακή χημεία στις συνεργασίες και το καβαλημένο καλάμι λειτουργούν αποτρεπτικά για συνεργασία μαζί του. Το μόνο λένε που μπορεί να κατορθώσει είναι - όπως έχουν αποκαλύψει και οι zoornalistas - μέσω του Θανάση Παπαγεωργίου να αναλάβει πόστο στην ΕΡΤ. Ολα τα πουλέν της Γιάννας στην Αγία Παρασκευή.
Υ.Γ.Πάντως ο Κοτρώτσος είναι διακομματικός. Με όλες τις κυβερνήσεις κατορθώνει να είναι πάντοτε μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα πει αμερόληπτος και ικανός δημοσιογράφος. Εύγε!