ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Το γινάτι βγάζει μάτι

Φαίνεται ότι ο Νίκος Νικητέας το έχει πάρει πατριωτικά… Μετά το κράξιμο από το nonews για τα όσα έγραψε κατά του Ανδρέα Παναγόπουλου, επανήλθε με βολές κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου (μέσα από τη στήλη του στο ΘΕΜΑ) θέλοντας προφανώς να μπεί στη μύτη κάποιων. Με τη σειρά του το nonews (που προφανώς στηρίζει τα «παιδιά» του ANT1) επιτίθεται ξανά κατά του Νικητέα γράφοντας:
«Καλά ρε παιδί μου, αυτός, ο Νικητέας, τη σκέψη του Λιαρέλλη διαβάζει; Μετά το υποβολιμαίο (και κατάπτυστο) κείμενο κατά του Ανδρέα Παναγόπουλου, σήμερα επιτίθεται με τον ίδιο αναίσχυντο τρόπο, εναντίον του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, Γιάννη Παπαδόπουλου. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο από τη στήλη (media market) του εντιμότατου κυρίου Ν. Νικητέα:
’’Ο Στρατής Λιαρέλλης, αποδύεται σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να ξεκολλήσει το δελτίο του καναλιού, από τα μονοψήφια νούμερα. Όσο, λοιπόν, ο Γιάννης Παπαδόπουλος- ή αλλιώς ο προχωρούμε (!) , όπως τον αποκαλούν στο ενημερωτικό-καταγράφει το ένα χαμηλό ρεκόρ, μετά το άλλο, ο νέος διεθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αναζητά το κεντρικό πρόσωπο του δελτίου’’.
Χρειάζονται περαιτέρω σχόλια;...»