ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση από Αλαβάνο «για μια νέα κοινωνική πλειοψηφία»

Πολιτικό κείμενο με τη θέση του “για μια νέα κοινωνική πλειοψηφία με επίκεντρο την Αριστερά” παρουσίασε ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξη Τύπου. Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε με ολόκληρη τη ριζοσπαστική Αριστερά, με συντρόφους του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που έχουν γόνιμη και διαρκή παρουσία στο Κίνημα .είπε απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.
Ερωτηθείς ποιο είναι το νόημα της πρωτοβουλίας του, καθώς οι θέσεις του στο πολιτικό κείμενο που παρουσίασε δεν διαφέρουν από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι “πηγή της έμπνευσής μας είναι στοιχεία που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας, παράλληλα όμως το κείμενο διατυπώνει προτάσεις για την ανάπτυξη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με μεγαλύτερο δυναμισμό και με στόχο τη συγκέντρωση ευρύτερων δυνάμεων, καθώς απευθύνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις”.
Το πολιτικό κείμενο υπογράφουν 40 στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ανένταχτοι αριστεροί. Ανάμεσά τους είναι τα μέλη της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Γαλάνης, Γρηγόρης Δεμέστιχας, Γιάννης Θεωνάς, Αντώνης Νταβανέλος, Γιώργος Σαπουνάς και Δήμος Τσακνιάς.