ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αποχωρήσεις στελεχών από το ΕΘΝΟΣ μετά τις περικοπές μισθών

Αναστάτωση στις εφημερίδες του ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ μετά την ανακοίνωση της απόφασης Μπόμπολα για περικοπή από 15% εως 20% στους μισθούς που λαμβάνουν τα επιτελικά στελέχη και οι πολιτικοί συντάκτες στις εφημερίδες «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και στην οικονομική εφημερίδα «Ημερησία». Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για την απόφαση της ιδιοκτησίας. Πολλοί αρνήθηκαν να δεχτούν τη μείωση και απείλησαν με παραιτήσεις και ασφαλιστικά μέτρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο διευθυντής σύνταξης του Έθνους της Κυριακής. Ο Δ. Δουρής, που δούλευε επί 20 συναπτά έτη στην Μεταμόρφωση, έφυγε αρνούμενος να αποδεχθεί τη μείωση των αποδοχών του κατά 15%-20% που του επέβαλε η διοίκηση της εφημερίδας. Ετοιμα προς αποχώρηση λέγεται ότι είναι και άλλα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ εκτός αν, όπως λένε , η ιδιοκτησία κάνει πίσω για τη μείωση μισθών. Ακούγεται οτι ο Μπομπολας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε περικοπές και στο «Πρώτο Θέμα». Το τελευταίο έχει ήδη δημιουργήσει πολλές τριβές ανάμεσα στη διεύθυνση και την ιδιοκτησία της εφημερίδας.