ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Τέλλογλου και Μπουγάτσου στην Εξεταστική για τη Siemens

O Τάσος Τέλογλου και η Αριστέα Μπουγάτσου έχουν κληθεί και αναμένεται να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση Siemens . Η επιτροπή έλαβε ομόφωνη απόφαση να έλθει στη Βουλή μέσω δικαστικής συνδρομής, το DVD που είναι προϊόν υποκλοπής (βιντεοσκόπησης) και περιέχει τις συνομιλίες του πρώην στελέχους της γερμανικής εταιρείας, Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του και αφορά σε πρόσωπα - πολιτικούς στην Ελλάδα, τους οποίους φέρεται να δωροδόκησε. Για το θέμα του DVD, ο Χριστοφοράκος, έχει καταθέσει μηνύσεις κατά των υποκλοπέων του.
Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία το ψηφιακό υλικό δεν έχει ληφθεί υπ' όψιν, επειδή είναι προϊόν υποκλοπής, όπως όμως επεσήμανε ο πρόεδρος της εξεταστικής, Σήφης Βαλυράκης, στη χώρα μας υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία το προϊόν υποκλοπής μπορεί να ληφθεί υπ' όψιν, εάν αποδεικνύει τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.