ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς Μπιτζόγλη το Θέμα 989;

Χωρίς τη Ρίτσα Μπιτζόγλη θα συνεχίσει μάλλον το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ραδιοσταθμού ΘΕΜΑ 989 (το παρουσιάζει τώρα με τον Μπάμπη Κούτρα). Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Alpha πάει στην κρατική τηλεόραση και θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη την εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου «Πρώτη Γραμμή».
Ο Αρβανίτης είναι ήδη στην ΕΡΤ καθώς έχει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ρίκας Βαγιάννη. Για την παρουσία του στην Πρώτη Γραμμή υπάρχουν ενστάσεις καθώς είχε δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε κάτι παρόμοιο και είχε αποτύχει.
Η Μπιτζόγλη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha μέχρι που την παραμέρισαν και το ανέλαβε ο Αντώνης Σρόιτερ. Από τότε επιθυμούσε διακαώς, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς της συνεργάτες, να επιστρέψει με εκπομπή στην τηλεόραση. Όπως όλα δείχνουν η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί. Αλλωστε, κακά τα ψέματα, η Ρίτσα Μπιτζόγλη «γράφει» στο γυαλί.