ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ερχονται αλλαγές στην ΕΡΤ


Ερχονται αλλαγές στην ΕΡΤ και πέραν των (ανυπόστατων) φημών περί αποχώρησης Ζούλα από το τιμόνι της δημόσια ραδιοτηλεόρασης, ακούγονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κάποια σχέδια για τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ.
 Όπως ισχυρίζεται η στήλη BigMouth του powergame, οι Ζούλας, Σκέρτσος και Δοξιάδης έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην αλλαγή του δημοσιογράφου που παρουσιάζει τις ειδήσεις στη δημόσια τηλεόραση. Στη θέση του Γιώργου Κουβαρά προτείνουν τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος επελέγη προεκλογικά επί γαλλικού εδάφους να πάρει τη συνέντευξη του προέδρου Μητσοτάκη, που προβλήθηκε στο δελτίο του Κουβαρά. 
Σύμφωνα με το BigMouth του powergame ο Γ. Κουβαράς έχει κάπως ενοχλήσει τους κυβερνώντες, επειδή αποτόλμησε να φάει με τον πρόεδρο Κασσελάκη. Μάλιστα, του χρεώνουν ότι συναντήθηκε στο Μικρολίμανο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ήταν αδύνατον να έχει συμβεί τη συγκεκριμένη μέρα, αφού ο τελευταίος βρισκόταν εκτός Ελλάδος.