ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Επίθεση Κασσελάκη στον Αυτιά: «Ο επίσημος προπαγανδιστής του Μητσοτάκη τώρα ανταμείβεται»


«Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά στην πολιτική ή ο επίσημος προπαγανδιστής του Κ. Μητσοτάκη που τώρα ανταμείβεται; Το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά, που έκανε γνωστό ότι κεντρικό του σύνθημα δεν είναι άλλο από το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».
«Θέλω να δείτε τις υποψηφιότητές μας για το Ευρωκοινοβούλιο. Δείτε τα πρόσωπα, τις σπουδές, τις ιδέες των νέων ανθρώπων που ήρθαν κοντά μας και ύστερα δείτε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Και εκεί το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της περιφέρειας Αττικής στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Σας ρωτάω ποια είναι η αλλαγή που επιθυμείτε; Είναι ο Γιώργος Αυτιάς ή αυτή η αξιοκρατία που βλέπετε με εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά που τολμούν να μπουν στην πολιτική ή ο επίσημος προπαγανδιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη που τώρα ανταμείβεται;» επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε αναφερόμενος στο σύνθημα του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ:
«Ο Γιώργος Αυτιάς των fake news του Σαββατοκύριακου, που δήλωσε σήμερα ότι κεντρικό σύνθημά του, είναι το “πατρίς, θρησκεία οικογένεια” της Χούντας. Γιατί αυτό πάντα έκαναν οι Ελλαδέμποροι της δεξιάς. Προσπαθούσαν να παρουσιαστούν πιο πατριώτες από τη δημοκρατική παράταξη που πολέμησε. Πιο οικογενειάρχες από τις δεκάδες, χιλιάδες δημοκρατικές οικογένειες που έδωσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη πατρίδα. Η ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί και εμείς δεν πρόκειται να την παραδώσουμε σε συνθήματα που ανήκουν σε άλλες εποχές».