ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Κούλογλου για Κασσελάκη: «Πίστευε ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους»


Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας από τις Βρυξέλλες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Best, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Κούλογλου ήταν κατηγορηματικός ότι ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί όπως είπε απλώς δεν γνωρίζει ούτε την πολιτική, ούτε τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.
«Να σας δώσω ένα παράδειγμα: όταν είχε έρθει εδώ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του είπαν κάποιοι συνομιλητές του να μην κάνει υπερβολικές προβλέψεις ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές, γιατί είναι μάλλον εξωπραγματικές αυτές οι προβλέψεις. Ο ίδιος είπε «εντάξει, το ξέρω, στον πρώτο γύρο έτσι θα είναι, αλλά στον… δεύτερο μπορώ να κερδίσω». Πίστευε δηλαδή ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, επειδή αυτό είχε μάθει (γέλια) μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές» είπε ο ευρωβουλευτής.

Ο κ. Κούλογλου προέβλεψε επίσης στις δηλώσεις του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέους εσωκομματικούς τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο άνθρωπος ακόμη και τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου να είχε, ακόμη και ο καλύτερος χαρακτήρας του κόσμου να είναι, που δεν είναι, είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος που έρχεται σε αντιπαράθεση κλπ, πάλι δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει ένα κόμμα, όταν δεν γνωρίζει τίποτα ούτε για το κόμμα, ούτε για την πολιτική γενικότερα στην Ελλάδα. Θεωρώ, από συγκεκριμένη πληροφόρηση, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του Συνεδρίου. Το Συνέδριο θα έπρεπε κανονικά να είναι ενωτικό, θα υπάρξουν τριβές και ειδικά με τον κ. Πολάκη και με άλλα στελέχη» σημείωσε στις δηλώσεις του.