ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Οργισμένος ο Παπαχελάς


Οταν έγραφα ότι ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς, είναι πολύ θυμωμένος, δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα η επιβεβαίωση από την πλευρά του. Σχεδόν ταυτόχρονα με το σχόλιο χθες, είδα στη δεύτερη σελίδα της «Καθημερινής» κάτι το ασυνήθιστο. Ένα μήνυμα σαν αυτά τα παλιά του Λαμπράκη και του Ψυχάρη. Ήταν η πρώτη (επίσημη) αντίδραση του διευθυντή της ναυαρχίδας του Φαλήρου, μετά τις αποκαλύψεις που τον έφεραν να παρακολουθείται από όποιον έχει τη σχετική δυνατότητα. Όπως σας έγγραφα και χθες, ο Παπαχελάς τα έχει πάρει στο κρανίο. Και επειδή ξέρει και να ψάχνει και να βρίσκει πληροφορίες, έχω την αίσθηση ότι πλέον τα γνωρίζει όλα, για να μη σας πω ότι γνωρίζει και κάτι παραπάνω από τα όλα.
Σε κάθε περίπτωση, έχει αξία το χθεσινό σημείωμα της «Καθημερινής», που έχει ως αποδέκτη τον πρόεδρο Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι τεχνηέντως δεν αναφέρθηκε το όνομά του: «Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αναφερθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου καθώς και του διευθυντή της “Καθημερινής”. Θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές θα εξαντληθεί κάθε θεσμική οδός για την άμεση διαλεύκανση και αυτών των ισχυρισμών. Η “Κ” έχει άλλωστε από καιρό επισημάνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθεί η δημοκρατία μας, είτε από υπαρκτές απειλές είτε από ανυπόστατες πληροφορίες».
BigMouth / PowerGame