ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ανδρουλάκης αδειάζει Καϊλή


Άμεσο και ξεκάθαρο ήταν το άδειασμα του Νίκου Ανδρουλάκη στην Εύα Καϊλή αναφορικά με την άκρως... επαινετική τοποθέτηση της για το Κατάρ, το οποίο κατηγορείται για ένα «αιματοβαμμένο» Μουντιάλ κυρίως εξαιτίας των χιλιάδων νεκρών εργατών και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τη στιγμή λοιπόν που ολόκληρη η υφήλιος κατακεραυνώνει το εμιράτο της Μέσης Ανατολής, η κ. Καϊλή υπερασπίστηκε την εν λόγω χώρα, χαρακτηρίζοντας την πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα και ζητώντας να σταματήσει το μπούλινγκ, γιατί -εκτός των άλλων- μας προμηθεύει με το φυσικό του αέριο!
«Δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε (Blue Sky) για την τοποθέτηση της Εύας Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Τελικά υπάρχει κάποιο ζήτημα στο οποίο οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ συμπίπτουν με εκείνες της ευρωβουλευτή του;

Δ. Κουκλουμπέρης / EφΣυν