ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Οι δημοσιογράφοι σαν ντεκόρ


Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα, χθες, οι καταγγελίες για τη δομή «Κιβωτός του Κόσμου», και ως γνωστόν οι δομές φιλοξενίας εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου. Αλλά η υφυπουργός κατά τη χθεσινή και αιφνιδίως αναγγελθείσα το προηγούμενο 24ωρο συνέντευξη για την ψηφιακή κάρτα αναπηρίας δεν δέχτηκε ερωτήσεις επί του θέματος.
Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας ενοχλημένος για την επιμονή της «Εφ.Συν.» να απευθύνει ερώτηση προς το καθ’ ύλην αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος, που το τελευταίο διάστημα μας έχει αποστείλει εκατοντάδες φωτογραφίες με παιδιά, αφού μας παρέπεμψε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, μας μάλωσε κιόλας γιατί δεν σεβόμαστε τους αναπήρους στους οποίους ήταν αφιερωμένη η χθεσινή εκδήλωση.
Διότι, στην πραγματικότητα, ο αγαπητός κ. Χατζηδάκης έχει καταργήσει τις συνεντεύξεις. Εκδηλώσεις κάνει. Θεματικές και προεκλογικές. Τους δημοσιογράφους τους χρειάζεται απλώς σαν ντεκόρ.
Αλλωστε, ούτε ο ίδιος ούτε ο κ. Πιερρακάκης, που ήταν εκεί, δέχτηκαν να απαντήσουν και σε ερώτηση συναδέλφου αναφορικά με τις υποκλοπές. Κι εδώ, δεν παρέπεμψαν ούτε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
ΧρισΚ / EφΣυν