ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακολουθούσαν το κινητό του Σπίρτζη με Predator - Kαταγγελία στον Άρειο Πάγο


Στην καταγγελία ότι το κινητό τηλέφωνο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, παρακολουθείτο προχώρησε αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρέθηκε στον Άρειο Πάγο το πρωί της Παρασκευής. Η καταγγελία έγινε από τον Χρήστο Σπίρτζη και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, που επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.
Κατά πληροφορίες ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος υπέβαλε και μηνυτήρια αναφορά, ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου με τη χρήση του λογισμικού predator και αποφασίστηκε να γίνει επίσημη καταγγελία.
Η πρωτοβουλία όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου εκδηλώνεται την ώρα που η κυβέρνηση «επιχειρεί τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών εντός και εκτός κοινοβουλίου».
Σημειώνεται ότι χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την Επιτροπή της Βουλής ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε ότι «πρόκειται για αντιδημοκρατική εκτροπή».