ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Βαρουφάκης στους δημοσιογράφους: «Σας στηρίζουμε εξ ορισμού και εκ προοιμίου»


«Σας στηρίζουμε εξ ορισμού και εκ προοιμίου» δήλωσε κατηγορηματικά ο Γραμματέας του «ΜέΡΑ25» κ. Γιάνης Βαρουφάκης στη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των δημοσιογραφικών ενώσεων (ΠΟΕΣΥ – ΕΣΗΕΑ – ΕΣΗΕΜΘ – ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε – ΕΣΗΕΠΗΝ).
Ο Γραμματέας του «ΜέΡΑ 25» δεσμεύθηκε για τη στήριξη του κόμματός του στο δίκαιο αίτημα των δημοσιογράφων για το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση και το αίτημα των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των δημοσιογράφων που εργάζονται στα κανάλια για απόσυρση του άρθρου που μειώνει τις θέσεις εργασίας που είναι άμεσα συνδεδεμένες  με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
 Η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κυρία Έλενα Ριζεάκου ενημέρωσε τον κ. Βαρουφάκη για τις εξελίξεις και δήλωσε: «Με τη διάταξη γίνεται απόπειρα νέας έμμεσης μείωσης των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ζητάμε την απόσυρση της διάταξης.». Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν την πεποίθηση για τη βοήθεια του Γραμματέα του «ΜέΡΑ 25» ώστε να ανατραπεί στη Βουλή το νομοσχέδιο.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών των Προέδρων των δημοσιογραφικών Ενώσεων με τους αρχηγούς των κομμάτων.