ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Καταδικάστηκε ο Ψαριανός για «ψευδή και προσβλητικά σχόλια» κατα της Ραλλίας Χρηστίδου


Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριάνος για όσα «ψευδή και προσβλητικά σχόλια» ανήρτησε κατά της Ραλλίας Χρηστίδου. Πρόκειται για αναρτήσεις τις οποίες έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός, με σκοπό να παρουσιάσει τη Ραλλία Χρηστίδου ως «πρόσωπο στερούμενων βασικών πολιτικών γνώσεων», όπως υπογραμμίζεται στην υπ’ αριθμόν 8482/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Μία από αυτές, ήταν και φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η οποία παρουσίαζε τη Ραλλία Χρηστίδου στη Βουλή με «απρεπή και προκλητική ενδυμασία» και συγκεκριμένα «μπλούζα με πολύ βαθύ ντεκολτέ». Ωστόσο η συγκεκριμένα φωτογραφία ήταν προϊόν «φωτομοντάζ» όπως επισημαίνεται στην δικαστική απόφαση, «καθώς στην πραγματικότητα η Ραλλία Χρηστίδου έφερε λευκό σακάκι και πουκάμισο».
Σύμφωνα με την απόφαση ο μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ (με τον νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής) στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιβάλλει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της ενάγουσας, τα οποία είναι 400 ευρώ.
«Ο μετακλητός του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρ. Ψαριανός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σεξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος μου τον Ιούλιο του 2020. Πάλι οι «Άριστοι» πήραν «Άριστα» Δέκα», έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε ανεβάσει το 2020 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία ψεύτικη φωτογραφία της Ραλλίας Χρηστίδου από τη Βουλή, που την έδειχνε να μιλά παρουσιάζοντάς την με βαθύ ντεκολτέ. «Παραλλία» είχε γράψει, τότε, στον λογαριασμό του ο Ψαριανός.