ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ο Γιώργος Μάγκας μίλησε live για τον... θάνατό του


Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου που εξαιτίας μιας fake ανάρτησης περί θανάτου του από τον πρόεδρο του ΣΕΗ, η οποία αναπαράχθηκε, σχεδόν, από το σύνολο των ΜΜΕ, είδε, όντας ζωντανός, την Ελλάδα να συγκινείται για τον «θάνατό» του.
Μιλώντας στον ANT1, ο βιρτουόζος του κλαρίνου και μεγάλο κεφάλαιο της δημοτικής μας μουσικής περιέγραψε την αμήχανη στιγμή που άρχισε να δέχεται στο σπίτι του συλλυπητήρια τηλεφωνήματα.
«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα και ότι η ψευδής είδηση του «θανάτου» του στενοχώρησε όλη την Ελλάδα. «Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας.
Η σύζυγός του, Τζούλη, που μίλησε στην ίδια εκπομπή είπε πως δεν προσανατολίζονται να κινηθούν νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.
Να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση της ψευδούς είδησης για τον Γιώργο Μάγκα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ επανήλθε με νέα ανάρτηση ζητώντας συγγνώμη.