ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ο παράξενος ταξιδιώτης με το… ελικόπτερο στην Αντίπαρο


Όχι μακριά από την Πάρο, στην Αντίπαρο, εκείνο που τάραξε την ησυχία του κυκλαδίτικου νησιού (και προφανώς την ησυχία του Τομ Χανκς που κάθε καλοκαίρι παραθερίζει εκεί) ήταν, στο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου ο ήχος ενός ελικοπτέρου. Πετούσε χαμηλά, έκανε βόλτες στον αέρα προτού προσγειωθεί και όταν προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο αποβιβάστηκε ένα γνωστό πρόσωπο, ένας επιχειρηματίας, που πληροφορίες και δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως έναν από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης των παρακολουθήσεων. Ταξίδευε μαζί με την οικογένειά του. Η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας προσπάθησε να κάνει διακοπές σε αυτό το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί. 
Ορισμένοι πιτσιρικάδες εντυπωσιάστηκαν από την προσγείωση του ελικοπτέρου και πλησίασαν τον πιλότο ρωτώντας τον πόσο στοιχίζει η πτήση από Αθήνα σε Πάρο και αυτός τους είπε «μόνον 4.000 ευρώ»! Πώς ξέρουμε αυτές τις λεπτομέρειες; Βλέπετε πράκτορες δεν έχει μόνο η ΕΥΠ, αλλά και η στήλη έχει τους κατασκόπους της. 
Και αναφέρω ότι «προσπάθησε να κάνει διακοπές», διότι τα δημοσιεύματα και οι αποκαλύψεις που έρχονται ημέρα με την ημέρα στο φως, δεν τον άφησαν «να γυρίσει πλευρό».