ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Κυβερνητική λογοκρισία μέσω Facebook καταγγέλλει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ


«Το Καθεστώς Μητσοτάκη Απαγορεύει την Κριτική», τονίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι βίντεο με το οποίο ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρεται να κατέβηκε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.
Στο δηκτικό βίντεο με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», νέοι και νέες μιλούσαν για το στεγαστικό πρόβλημα, τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά.


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Ενα "μεγάλο ευχαριστώ" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την διαφθορά, την εξαπάτηση, την ακρίβεια και συνολικά για τη ληστεία που συμβαίνει στην χώρα. Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεχθάνεται την κριτική και την αποκλείει με κάθε τρόπο.
Το "επίμαχο", βίντεο που κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της Οργάνωσης στο Facebook, όπως φαίνεται, ενόχλησε τους "ρυθμιστές" της πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς, η οποία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη Ν.Δ., με αποτέλεσμα να λογοκριθεί χωρίς κάποια πρότερη ειδοποίηση.
Το καθεστώς Μητσοτάκη μπροστά στην κατάρρευση του δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε αυταρχικό μέσο. Κατρακυλά στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που έχει ήδη μπει
».