ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ο Αλαφούζος συζητά για την «Καθημερινή»;


Εκπληξη προκάλεσε σε πολλούς το σχόλιο της στήλης BigMouth του σάιτ PowerGame σχετικά με τα σχέδια του εκδότη Θέμη Αλαφούζου για την εφημερίδα «Καθημερινή». Συγκεκριμένα η στήλη στις 3 Ιουνίου έγραφε:
"Όσοι γνωρίζουν τον ισχυρό άνδρα της «Καθημερινής» Θέμη Αλαφούζο, προφανώς και θα έχουν καταστεί κοινωνοί του διαχρονικού προβληματισμού του, για το κατά πόσον (και αν) θα πρέπει να συνεχίσει να ασχολείται με τα media. 
Εσχάτως μάλιστα και με αφορμή την πολυεπίπεδη κρίση, ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας, μαθαίνω ότι κάνει δεύτερες και πολλές φορές και τρίτες σκέψεις. Και επειδή είναι νοικοκύρης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλει να πετά λεφτά από τα παράθυρα, κάποιοι λένε, ότι ανάμεσα στα πολλά που εξετάζει είναι και η πώληση του μαγαζιού! 
Φυσικά, οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση είναι σχετικώς πρόωρη, αφού ένα τόσο μεγάλο μαγαζί ούτε πωλείται, ούτε αγοράζεται από τη μία μέρα στην άλλη. Πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για την «Καθημερινή», που εκτός από οικονομικά στοιχεία, κουβαλάει επιρροή και μακρόχρονη ιστορία".