ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

«Ο ΑΝΤ1 υπέκυψε σε ακροδεξιά τρολ και πολιτικές πιέσεις»

Tι λέει ο Ν. Μωραΐτης στο ethnos.gr για την αποπομπή του 

Όποιος γνωρίζει τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη και έχει παρακολουθήσει την αξιόλογη διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι εξεπλάγη από το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες έγινε, χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί, πρωταγωνιστής ενός τηλεοπτικού σκανδάλου με έντονο πολιτικό άρωμα. Η αποπομπή του από την ομάδα της κριτικής επιτροπής του νέου τάλεντ σόου του ΑΝΤ1..
«Τhe Final Four», με αφορμή κάποιες επιθέσεις που δέχτηκε στα social media για τα πολιτικά πιστεύω του και άλλες δημοσιευμένες απόψεις του, προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο ethnos.gr  ο Νίκος Μωραΐτης αποδίδει τις επιθέσεις σε ακροδεξιά τρολ, κατηγορεί τον ANT1 για λανθασμένο χειρισμό της υπόθεσης, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα πως υπήρξαν άνωθεν πολιτικές παρεμβάσεις που ανάγκασαν τον τηλεοπτικό σταθμό να διακόψει τη συνεργασία τους.
«Η επίθεση εναντίον μου ξεκίνησε από ακροδεξιά τρολ. Αν μπει κανείς στο Facebook, στα προφίλ των ανθρώπων που έπεσαν να με φάνε, θα καταλάβει. Ο ένας είχε μια φωτογραφία με τη σβάστικα, ο άλλος μια περικεφαλαία του Μεγάλου Αλέξανδρου, ο άλλος φωτογραφίες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία… Σε αυτούς υπέκυψε ο ΑΝΤ1. Δεν πιστεύω πως αποφάσισαν οι ίδιοι. Πιστεύω πως, μετά τον ντόρο που έγινε, έπεσαν τηλεφωνήματα από πάρα πολύ ψηλά».
(- διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ )