ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Νέες εκδόσεις και απλήρωτοι στα media

ΣΧΕΔΟΝ σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οι καθυστερήσεις στην εξόφληση των δεδουλευμένων είναι πλέον καθεστώς με τις εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ακόμη και σε κάποιους μιντιακούς ομίλους που κάποτε θεωρούνταν «καλοπληρωτές», η καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων φτάνει και τους δύο μήνες. 
 ***
ΤΟΝ ΕΝΑΝ εκ των διευθυντών..
σύνταξης της εφημερίδας «δημοκρατία» εγκαλούν «εργαζόμενοι του (τέως) Δημοκρατικού Τύπου». Σε mail που μας έστειλαν, αναφέρουν ότι «αντί ο διευθυντής να διαρρηγνύει τα ιμάτια του στο Fb για την ομολογουμένως τραγική υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη και την ξεφτίλα της ΝΔ, καλό θα ήταν να υπενθυμίσει και στην.. εργοδοσία ότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας είναι 5 μήνες απλήρωτοι».
***
ΕΙΡΗΣΘΩ εν παρόδω σχετικά με τις πληρωμές των εργαζομένων και τις νέες εκδόσεις που ετοιμάζονται λέγεται πως πλην διευθυντή, αρχισυντάκτη και ελάχιστων ρεπόρτερ, σε όλα τα ραντεβού που έγιναν με δημοσιογράφους η ενημέρωση ήταν πως «πάμε για τρεις εβδομάδες, άντε για ένα μήνα και βλέπουμε το θέμα των πληρωμών ανάλογα με τις πωλήσεις». 
***
ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ εφημερίδες ακούγεται ότι είναι στα σκαριά και ετοιμάζονται να κρεμαστούν στα περίπτερα. Η μία θα έχει (αν και όταν κυκλοφορήσει) πολλά «αποκαλυπτικά» νέα ενώ η άλλη αναμένει τις πολιτικές εξελίξεις για να βγει στα περίπτερα.
***
ΣΙΓΟΥΡΗ θεωρείται η έκδοση tabloid εφημερίδας με τον Χρίστο Μουλίνο επικεφαλής στα δημοσιογραφικά, η οποία έχει προκαλέσει και αντιπαράθεση με την «ΕΣΤΙΑ Επενδυτική ΜΜΕ» του Γιάννη Φιλιππάκη λόγω του τίτλου της: Espresso ή Εσπρέσο.
***
Η ΝΕΑεφημερίδα (αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου) θα εκδοθεί από την Tabloid ΜΙΚΕ της οποίας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Δρ Στέλιος Συρμόγλου ο οποίος μας έχει πληροφορήσει πως «το εκδοτικό  εγχείρημα ουδεμία σχέση έχει με τον επιχειρηματία  Βαγγέλη Μαρινάκη».