ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μετέτρεψαν την ημέρα μνήμης σε ημέρα ντροπής

"Αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη ας αποκαλύψουν την φασιστική τους ταυτότητα.
Κανείς δεν τους εχει δώσει το δικαίωμα να επικαλούνται την ποντιακή καταγωγή για αυτό που έκαναν και να κρύβονται πισω απο αυτήν. Μετέτρεψαν την ημέρα μνήμης σε ημέρα ντροπής". 
To παραπάνω αναφέρει ο ποντιακής καταγωγής πρωην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης σε ανάρτησή του στο facebook. O Φ. Σαχινίδης στο κείμενό του επισημαίνει:
"Οι κατατρεγμένοι πρόγονοι μας, αυτοί που εξοντώθηκαν στα «αμελε ταμπουρου» αλλα και αυτοί που μετα απο πολλά βάσανα ήρθαν στην Ελλάδα ποτε δεν θα δεχόντουσαν να τους τιμήσει καποιος με προσφυγή στη βία.
Αν κάτι με δίδαξε η γιαγιά μου Παρθένα Κυριλλιδου ειναι να μην μισώ. Αν κάτι με δίδαξε η γιαγιά μου η Αναστασια Σαχινιδου τουρκόφωνη ποντια που ανέβηκε στα βουνά με τον άντρα της τον οποιο τελικα σκοτωσαν οι Τσετες με βίαιο τροπο και έχασε τρια παιδιά στην Τουρκία ειναι να μην μισώ.
Θα τους ειμαι πάντα ευγνώμων γιατι με τα λίγα γράμματα που ήξεραν μου δίδαξαν στα παιδικά μου χρόνια πράγματα που δεν θα κατάφερναν ποτε να μου τα διδάξουν πολλοί καθηγητές με διδακτορικά που συνάντησα στη μετέπειτα πορεία μου".