ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τσέκερης σε Τσίμα - ΣΚΑΪ: Ντροπή σας!

Tο σχόλιo του Παύλου Τσίμα στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, σχολίασε ο διευθυντής της Αυγής Αγγελος Τσέκερης στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας με κείμενό του υπό τον τίτλο «ΣΚΑΪ, Παύλος Τσίμας και βία». Το σχόλιο Τσέκερη, που καταλήγει με ένα ΅Ντροπή σας!», αναφέρει:
Προχθές το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Παύλος Τσίμας εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική..
αντίληψη που έχει επικρατήσει στην κοινωνία ότι “το να γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ το να μαχαιρώνουν τον Φύσσα είναι κακό”.
“Δεν λέω ότι το μαχαίρι και τα γιαούρτια είναι το ίδιο” συμπλήρωσε. Αλλά στην ουσία, μόνο και μόνο βάζοντας τη δολοφονία του Φύσσα και κάποιο γιαούρτωμα του Πάγκαλου στην ίδια πρόταση αυτό ακριβώς είπε.
Δικαίως, λοιπόν, ο κόσμος πάγωσε και εξοργίστηκε. Ακόμα κι αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι λιγότερο ανόητο για το ζήτημα της βίας, ούτε από τον Παύλο Τσίμα, ούτε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Διότι η βία είναι κακό πράγμα και, όπως λέει η Χάνα Αρέντ, το κακό έχει διαβαθμίσεις. Και επομένως δεν εξοργίζει μόνο η εξίσωση μιας δολοφονίας με ένα γιαούρτωμα. Εξοργίζει ότι αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα, το δολοφονικό τους κίνητρο καθώς και ο ρόλος που έπαιζαν και παίζουν λείπουν από την εξίσωση του Παύλου Τσίμα. Και έτσι, για ακόμα μια φορά οι ναζί μαχαιροβγάλτες ξεπλένονται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως με εκείνο το ιστορικό “τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο”.
Ντροπή σας!