ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τσίμας: Προφανώς ατυχής ο τρόπος που το διατύπωσα

Απάντηση-διευκρίνιση για το πολυσυζητημένο σχόλιό του στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ έδωσε ο Παύλος Τσίμας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο «Ημερολόγιο» στον ΣΚΑΪ fm που μεταδίδεται καθημερινά στις 10 το πρωί.
Παραδέχτηκε ότι ο τρόπος που διατύπωσε την άποψή του «είναι προφανώς ατυχής» και υποστήριξε ότι «θα πρέπει να είναι πολύ κακόπιστος κάποιος για να..
  μη βλέπει την ουσία του επιχειρήματος». Μιλώντας γενικότερα για το θέμα της βίας θέλησε να πει «κάτι επί προσωπικού», όπως ανέφερε. Παρέκαμψε το γεγονός ότι δέχτηκε πλήθος επικρίσεων για την επίμαχη τοποθέτησή του και αναφέρθηκε σε ένα «μικρό σημείωμα» (δείτε το ΕΔΩ), όπως το χαρακτήρισε, της Αυγής:
«Σήμερα η Αυγή με ψέγει σε ένα μικρό σημείωμά της διότι σε ένα σχόλιο προχθές στην τηλεόραση είπα ότι ήταν λάθος τότε να λέμε ότι υπάρχει βία την οποία μπορούμε να ανεχόμαστε και να δικαιολογούμε και βία που δεν ανεχόμαστε και την καταδικάζουμε. Διότι αυτό αν συμβεί περιστασιακά δεν πειράζει, αλλά όταν η βία γίνεται συστηματική και δημιουργεί τον εθισμό στη βία καταντά επικίνδυνο. Ο τρόπος που το διατύπωσα ήταν προφανώς ατυχής αλλά πρέπει να είναι πολύ κακόπιστος κάποιος για να μη βλέπει την ουσία του επιχειρήματος –ή αν διαφωνεί με αυτό ας το πει. Αν θεωρεί ότι δεν πειράζει να ανεχόμαστε μια ήπιας έντασης βία, αρκεί να καταδικάζουμε τη βία όταν γίνεται πάρα πολύ έντονη ή όταν απειλεί εμάς ή όταν ενοχλεί εμάς ή όταν προέρχεται από ιδεολογικά αντιπάλους χώρους, τότε θα πρέπει να το πει και να αναλάβει την ευθύνη γι αυτήν την άποψη».
- πηγή: harddog-sport (περισσότερα ΕΔΩ)