ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Μαρινάκης: Η δίωξή μου είναι πολιτική

Αυτοπρόσωπη εμφάνιση ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά έκανε σήμερα (Μ. Τετάρτη) το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου συζητήθηκε η επικύρωση ή μη της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Ο Μαρινάκης παρέστη ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου μαζί με τους δικηγόρους του, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι η δίωξή του.. «είναι πολιτική».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες σύμφωνα με τη δίωξη που του έχει ασκηθεί από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, συνδέονται με την υπόθεση του πλοίου Noor One, επικαλέσθηκε ακόμα ότι δεν είναι ύποπτος φυγής αλλά και τις σοβαρές επαγγελματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό οι οποίες θα πληγούν αν του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.Η απόφαση του συμβουλίου αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Πάντως τις επόμενες ώρες οφείλει να έχει παραδώσει το διαβατήριό του που επικαλείται ότι δεν το βρίσκει.
Στο Συμβούλιο συζητήθηκε επίσης και το θέμα της απαγόρευσης και για τους άλλους τρεις εμπλεκόμενους οι οποίοι έχουν καταθέσει τα διαβατήριά τους.
- από το efsyn.gr
- φωτο από τo zougla