ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Με εντολή Γιάννη Βαρδινογιάννη...

Ποιος διέταξε την επιλεκτική πληρωμή κάποιων εργαζόμενων του Mega

Aντεργατική, ανήθικη και απαράδεκτη ενέργεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL να καταβάλει επιλεκτικά σε εργαζόμενους διοικητικούς και τεχνικούς δύο μισθούς από τους οφειλόμενους, αποκλείοντας  τους δημοσιογράφους, στους οποίους οφείλονται,  ήδη, 18 μισθοί! Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες ότι η εργοδοσία. .
καταβάλλει μισθούς όποτε και σε όποιον θέλει, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής  και καταστρατηγώντας συστηματικά την εργατική νομοθεσία!
Tα παραπανω κατήγγειλλε η ΕΣΗΕΑ πριν από από λίγες ημέρες και σήμερα οι εργαζόμενοι του Mega που διαδηλώνουν για 33η ημέρα με αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil, με τη σειρά τους καταγγέλλουν πως η «αποτυχημένη επιχείρηση διάσπαση των εργαζομένων» έχει την υπογραφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και πως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος επέλεξε αυτούς που πληρώθηκαν...
 Αναλυτικά οι «Εργαζόμενοι Mega στα αντίσκηνα της Motor Oil» καταγγέλλουν:
"Την Πέμπτη 1η Μαρτίου έγινε επιλεκτική πληρωμή δύο μισθών σε ορισμένους Εργαζομένους του Mega με προφανή στόχο να διασπαστούμε σε «αρεστούς» και «μη αρεστούς» των μετόχων, ώστε οι «μη αρεστοί» να σταματήσουν να διεκδικούν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, μήπως και περάσουν στην κατηγορία των «αρεστών» και πάρουν κάποια ψίχουλα από αυτά που πετάνε οι μέτοχοι, όταν νιώθουν στριμωγμένοι.
Η προσπάθεια διάσπασης των εργαζομένων δεν είχε αποτέλεσμα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία όσων πήραν αυτούς τους δύο μισθούς, συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά μας στα αντίσκηνα της Motor Oil.
Οι εργαζόμενοι επιχειρήσαμε να μάθουμε τίνος υπογραφή είχε το αποτυχημένο σχέδιο διάσπασης.
Ο συνάδελφος Γιώργος Αλιφέρης ρώτησε τον νομικό σύμβουλο της «Τηλέτυπος» Βασίλη Δεληβοριά και την (ενίοτε υπογράφουσα τις ανακοινώσεις της «Τηλέτυπος») Έφη Γρυλλάκη, ποιος έκανε την επιλογή των εργαζομένων που πληρώθηκαν. Η απάντηση και από τους δύο ήταν ίδια:
«Ο μέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης!»
Κατόπιν αυτού θεωρούμε ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή τα στελέχη που περιβάλλουν οι μέτοχοι με την εκτίμησή τους ψεύδονται προς τους εργαζόμενους, ή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδεικνύεται δυσανάλογα «λίγος» σε σχέση με την περιουσία του.
Εργαζόμενοι Mega στα αντίσκηνα της Motor Oil - 5/03/2018 "