ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Mega Channel «λεφτά υπάρχουν»

Δικαίωση των διοικητικών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL  που διεκδικούσαν με ένδικα μέσα τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών. Η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΗΕΑ, εκτελώντας δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που επιδίκασαν μισθούς τεσσάρων μηνών για το έτος 2017, κατόρθωσε να κατάσχει το ποσό του 1.000.000 ευρώ και να το αποδώσει σε 140 διοικητικούς, σε εξόφληση των ανωτέρω δεδουλευμένων τους.
Το αποτέλεσμα αυτό, οφείλεται αφενός στην επιμονή, την μεθοδικότητα και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των Nομικών Συμβούλων της ΕΠΗΕΑ και αφετέρου στην εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλουν οι εργαζόμενοι,..
οι οποίοι επέδειξαν αφάνταστη υπομονή μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Η ΕΠΗΕΑ σε ανακοινωσή της αναφέρει:
Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας των συναδέλφων μας θα συνεχιστεί με την ίδια αποφασιστικότητα, ώστε να επιτευχθούν οι δυο βασικοί μας στόχοι, ήτοι η εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους και η διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.
Καλούμε τέλος τους μετόχους του  MEGA CHANNEL να αναλάβουν τις ευθύνες τους χρηματοδοτώντας την επιχείρησή τους και τις τράπεζες, οι οποίες με απερίσκεπτο τρόπο οδήγησαν σε οικονομική ασφυξία το κανάλι, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεργαστούν για την επίτευξη μίας συμφωνίας, βιώσιμης για το MEGA και επωφελούς για τους εργαζομένους του και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση.