ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Βαξεβάνης: Να γιατί με μισεί ο Τριανταφυλλόπουλος

Μέτωπο με τον Κώστα Βαξεβάνη άνοιξε εσχάτως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ισχυριζόμενος πως το koutipandoras.gr (και o δημοσιογράφος προσωπικά) έκαναν δημοσιογραφική απάτη. Δηλαδή ότι έκαναν photoshop σε φωτογραφία που έδειχνε τα μέλη της εταιρείας που ρύπανε το Σαρωνικό και αντικατέστησαν ένα πρόσωπο με ένα άλλο.
Ο Κ. Βαξεβάνης απάντησε ότι το koutipandoras.gr είχε αναρτήσει τη φωτογραφία από το site της εταιρείας παραθέτοντας μάλιστα και το link εκτός από τη φωτογραφία ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται και από την αποθηκευμένη από τη Google σελίδα, η εταιρεία άλλαξε τα πρόσωπα στο site της.
Στην απάντησή του, υπό τον τίτλο «Μάκη δεν είναι βρυχηθμός, είναι το εντερικό σου σύστημα», ο Κ. Βαξεβάνης γράφει μεταξύ άλλων:..
" (...) Τριανταφυλλόπουλος, Άδωνης, Βαρβιτσιώτης και ένα χρυσαυγίτικο blog με σχέσεις με τον Άδωνη, αποκάλυψαν την «απάτη Βαξεβάνη» δηλαδή την αλλαγή από εμάς της φωτογραφίας.Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πολλούς λόγους για να με μισεί και μένα και την ομάδα μου.
- Αποκαλύψαμε την μεγάλη απάτη με τα νανογιλέκα, και η αποκάλυψη ,του αφαίρεσε έσοδα (σε αυτόν και τον συνεταίρο του) πάνω από 6 εκατομμύρια. Στείλαμε τα γιλεκάκια σε τρια Πανεπιστήμια που αποφάνθηκαν για την απάτη. Απευθυνθήκαμε στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και το ΕΣΡ και απαγορεύθηκε να κάνει παραπλανητικές διαφημιστικές εκπομπές εμφανίζοντας τον εαυτό του ως Ιησού του δημοσιογραφικού Βόθρου, που φορώντας γιλεκάκια σήκωνε ανάπηρους από την αναπηρική καρέκλα. Ο Τριανταφυλλόπουλος οδήγησε τον συνεταίρο του σε δικαστικές περιπέτειες μαζί μας και καταστράφηκε.
- Αποκαλύψαμε ακόμη πως πήρε 11 εκατομμύρια από τον Όμιλο Λαυρεντιάδη τα οποία διοχέτευσε σε προσωπικούς λογαριασμούς κλείνοντας την εφημερίδα που είχε ανοίξει μαζί του (το δημοσίευμά μας προκάλεσε εισαγγελική έρευνα)
(...)
Το μεγάλο του μίσος όμως δεν προέρχεται από την έκθεσή του από εμάς. Το μένος του καθοδηγείται από το φθόνο και τον χολερικό του χαρακτήρα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πλούτισε εμφανίζοντας ως ερευνητική δημοσιογραφία την κλειδαρότρυπα, την βρωμερή έκθεση απλών ανθρώπων που δεν είχαν δημόσιο ρόλο και φυσικά τα συμβόλαια.
Την εποχή που ήταν παντοδύναμος υπήρχαν δύο είδη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, αυτή της σιωπής και αυτή των «πιέσεων». Το βρώμικο νταραβέρι το οποίο μάλιστα πλαισίωναν δεκάδες επώνυμοι στα πάνελ του Τριανταφυλλόπουλλου, εμφανιζόταν ως αποκαλυπτική δημοσιογραφία.
Ο κύκλος αυτός έκλεισε, γιατί τέλειωσαν οι πελάτες του Τριανταφυλλόπουλλου. Η κρίση εξάλλου έκανε τον κόσμο πιο ώριμο περί τα τηλεοπτικά και γρήγορα όλοι κατάλαβαν πως ο Ταρζάν δεν ήταν παρά μια μαιμού που ανεβαίνοντας ψηλά απλώς είχε φανεί ο κώλος της.
Ο Τριανταφυλλόπουλος έμεινε απελπιστικά μόνος αλλά κυρίως αδύναμος σε δημόσια θέα. Κανένας δεν τον θέλει, κανένα κανάλι πια δεν τον χρειάζεται αφού δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα για τα οποία τον νοίκιαζαν.(...)"

UPD Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απειλεί με μηνύσεις. - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ