ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αλλαγές στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ

Σε αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα προχωράει ο ΣΚΑΙ, μετά  και την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης από τον Νίκο Φιλιππίδη (πήγε στη θέση του Σταμάτη Μαλέλη που προαλείφεται για Περιφερειάρχης).
Το νέο οργανόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Διευθυντής Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Γιάννης Αδαμίδης, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης των δελτίων. Ο Γ. Αδαμίδης εργάζεται στον ΣΚΑΙ από το 2011 και έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Διευθύντρια Σύνταξης Ειδήσεων παραμένει η Λία Παρασκευά με ενισχυμένα καθήκοντα, αφού έχει στόχο να ενοποιήσει και να αναβαθμίσει τα desk τηλεόρασης, ραδιοφώνου και internet σε ένα integrated newsroom στα.. πρότυπα διεθνών οργανισμών. 
Διευθυντής Ενημερωτικών Εκπομπών παραμένει ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στα περισσότερα μεγάλα κανάλια.
Διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ 100,3 διατηρείται ο Νίκος Ανδρίτσος, ο οποίος υπηρετεί πιστά για πολλά χρόνια το σταθμό και με πολύχρονη παρουσία στις Βρυξέλλες.