ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ο διεθνής Τύπος για το μακελειό της Βαρκελώνης

Πρώτη είδηση στις εφημερίδες όλης της Ευρώπης είναι σήμερα η τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης στη Βαρκελώνη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 13 ανθρώπους, ενώ περισσότεροι από εκατό έχουν τραυματιστεί.

Η ισπανική "El Pais" φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της μία από τις πιο σοκαριστικές φωτογραφίες της επίθεσης με τον τίτλο "Τρομοκρατική επίθεση στη La Rambla της Βαρκελώνης".
Μαύρο, σε ένδειξη πένθους, είναι το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας..
"La Razon" που φέρει τον τίτλο: "Ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία".

 Η γαλλική "Le Figaro" φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της μία φωτογραφία από το μακελειό και τον τίτλο: "Βαρκελώνη: η Ισπανία χτυπήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος".

Η βρετανική εφημερίδα "The Guardian" επέλεξε για το πρωτοσέλιδό της τον τίτλο "Ο τρόμος χτύπησε τη Βαρκελώνη", καθώς και μία φωτογραφία από τον πανικό που ακολούθησε την επίθεση.

Τον τίτλο "Σφαγή" και μία σοκαριστική φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται νεκροί και τραυματίες, επέλεξε η βρετανική εφημερίδα "Daily Mirror" για το δικό της πρωτοσέλιδο.

Με τίτλο "Τρομοκράτες στην καρδιά της Βαρκελώνης" κυκλοφορεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα "La Repubblica".
πηγή: enikonomia.gr