ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται

Ολως τυχαίως και οι δυο κατηγορούν την ΕΡΤ1, ενώ αύξησε την τηλεθέαση της
Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορούσε την ΕΡΤ για «μηδενική τηλεθέαση» από το βήμα της Βουλής, έρχονται τα στοιχεία της Nielsen για να τον διαψεύσουν, αφού η ΕΡΤ 1, μαζί με τον ΑΝΤ1 ήταν τα μοναδικά δυο κανάλια που αυξήσαν τα ποσοστά τους.
Και μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε μερικά δεκαδικά αύξηση, δηλαδή από το 14,5% πήγε στο 14,7%, η ΕΡΤ 1 όμως έκανε άλμα και από το 5,1% βρέθηκε στο 7,6%, στην έκτη θέση μαζί με το MEGA! Προφανώς λοιπόν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενοχλήθηκε για τον ακριβώς αντίθετο λόγο για τον οποίο κατηγόρησε την ΕΡΤ! Ενοχλήθηκε για την απήχηση της και όχι.. για τη μηδενική της τηλεθέαση!
Εκτός κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήγγειλε την ΕΡΤ 1, επειδή ισοφάρισε με το MEGA για λογαριασμό του φίλου του Γιάννη Πρετεντέρη! Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος σε απόλυτη ταύτιση με τον αρχηγό της ΝΔ στα μέσα της περασμένης εβδομάδας κατήγγειλε απο τη στήλη του στα «ΝΕΑ» την ΕΡΤ 1 για τον ίδιο λόγο! Είναι αυτό που λέει η παροιμία «Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται»!
- από το enimerosi24