ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Με καλό τσίπουρο στους Μελισσουργούς Άρτας!

Τι απαντά ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός στα περί υποψηφιότητάς του 

Με αφορμή την ανάρτησή μας υπό τον τίτλο «Λίστες ΝΔ: σβήνουν - γράφουν ονόματα δημοσιογράφων...» (διαβάστε ΕΔΩ), ο αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας"Ελευθερία του Τύπου", Άρης Ραβανός, μας έστειλε απάντηση που τον αφορά και με την οποία διαψεύδει τα περί εμπλοκής του ονόματός του σε λίστες υποψηφίων πολιτευτών της ΝΔ.
Βέβαια στην ανάρτησή μας διευκρινίζαμε πως, αν και οι διαρροές επιμένουν, ο ίδιος ο Άρης Ραβανός έχει διαψεύσει πολλές φορές τα περί υποψηφιότητάς του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακολουθεί το κείμενο της απάντησης του δημοσιογράφου:
"Αγαπητοί φίλοι του Zoornalistas,
προ ημερών διάβασα στο πάντα καλά πληροφορημένο blog σας το όνομά μου σε ένα κείμενο.. 
που γράφηκε για τις λίστες της Ν.Δ. και τους δημοσιογράφους τους οποίους σκέπτονται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για μια ακόμη φορά γέλασα και συνάμα εξοργίστηκα.
Δεν μπορώ δυστυχώς να πείσω ότι δεν είμαι «ελέφαντας» και δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα όσων διαδίδουν διάφορες φήμες και διακινούν σενάρια. Προφανώς είστε και εσείς θύματα της παραπληροφόρησης και δεν σας μέμφομαι. Απλά, για ενημέρωσή σας, δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται, δεν με ενδιαφέρει η εμπλοκή με την πολιτική όπως ασκείται σήμερα και δεν είμαι διατεθειμένος να ενταχθώ στις τάξεις κάποιου κόμματος.
Τελευταία φορά που συμμετείχα σε κομματικές διαδικασίες ήταν πριν περίπου 20 χρόνια, ως φοιτητής και έκτοτε απέχω συνειδητά, καθώς ξεκίνησα τη διαδρομή μου στο δύσβατο δρόμο της δημοσιογραφίας. Η χώρα μας είναι μικρή και όλοι καλώς ή κακώς γνωριζόμαστε και οι διαδρομές μας είναι γνωστές.
Είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος τα τελευταία 19 χρόνια και κρίνομαι καθημερινά απ' όσα λέω και γράφω. Ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια που η πατρίδα μας είναι στον μνημονιακό λαβύρινθο όλοι κρινόμαστε από τις δημόσιες παρεμβάσεις μας. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν και άλλοι να συμφωνούν.Πάντως ειλικρινά, για να γελάσουμε και λίγο, εάν σκεφτώ να είμαι υποψήφιος θα προτιμήσω τους... Μελισσουργούς Άρτας, ένα χωριό των Τζουμέρκων (τόπο καταγωγής μου), στα 1000 μέτρα υψόμετρο. Εκεί κερνάμε καλό τσίπουρο και μπορούμε να πούμε, κάτω από τα πλατάνια, πολλές τέτοιες ιστορίες και σενάρια για να ευθυμήσουμε.
Φιλικά
Αρης Ραβανός"