ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πρωτοφανείς πρακτικές εναντίον κοινοβουλευτικών συντακτών

Οι βουλευτές, που έχουν διατελέσει και δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν εκφράσεις για «μονταζιέρα» και «Βούτσης Πρακτορείο Ειδήσεων», πολύ περισσότερο όταν εν γνώσει τους, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το Δ.Σ. της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών εκφράζει την συμπαράστασή του στην δημοσιογράφο, κοινοβουλευτική συντάκτη του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Κατερίνα Βλαχοδήμου (φωτογραφία), η οποία δέχθηκε ανοίκεια, και κυρίως εντελώς αστήρικτη επίθεση, από τον βουλευτή του «Ποταμιού» και δημοσιογράφο, Γρηγόρη Ψαριανό (δείτε ΕΔΩ).
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές κατά των κοινοβουλευτικών συντακτών.. και του δημοσιογραφικού Κλάδου γενικότερα, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ανάλογες ενέργειες στο μέλλον και ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, που ασκούν το καθήκον τους με απόλυτη επαγγελματική συνέπεια και τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.