ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο «αδιόρθωτος Πολάκης» και η συζήτηση περί συζύγων

Eλενα Φυντανίδου - Παύλος Πολάκης
Το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη εξέδωσε ανακοίνωση για δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερίας του Τύπου» υπό τον τίτλο «Αδιόρθωτος Πολάκης», το οποίο υπογράφει η ιατρική συντάκτρια Ελενα Φυντανίδου με μακρά προϋπηρεσία στον ΔΟΛ.
Το δελτίο τύπου, αφήνει αιχμές κατά της συντάκτριας της εφημερίδας σχετικά με την "εταιρεία “PRESTIGE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», η οποία στις 16/01/2014 υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με το ΚΕΕΛΠΝΟ, για την ανάρτηση στον ιστοχώρο www.ygeia360.gr, των δραστηριοτήτων και του έργου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αντίτιμο 15.000 €, για την περίοδο 16/01/2014 – 30/06/2014".
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του  αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, (στο τέλος παραπαρατίθεται και μια σημείωση του Π. Πολάκη από το fb του):
"Η λάσπη στον ανεμιστήρα τελειωμό δεν έχει απ’ ότι φαίνεται. Από το σημερινό τύπο ξεχωρίζει άρθρο της δημοσιογράφου Έλενας Φυντανίδου, στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», με τίτλο «Αδιόρθωτος Πολάκης», το οποίο στοχοποιεί την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», καθηγήτρια Αναισθησιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, Γωγώ Κωστοπαναγιώτου.
Το «έγκλημα» της κας Κωστοπαναγιώτου, σύμφωνα με το άρθρο είναι πως είναι σύζυγος του βουλευτή Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Κωστοπαναγιώτου. Το «έγκλημα» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, πάντα σύμφωνα με το άρθρο, είναι πως έστειλε την κα Κωστοπαναγιώτου να ελέγξει τα χειρουργεία του Γ.Ν. Ζακύνθου.
Να ενημερώσουμε την κα Φυντανίδου, πως η κα Κωστοπαναγιώτου είναι μία καταξιωμένη επιστήμονας, αναγνωρισμένη και σεβαστή από το σύνολο του ιατρικού κόσμου, καθώς και από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Επίσης, όπως αναφέρεται και στο εν λόγω άρθρο, στη Ζάκυνθο συνοδεύεται από εξαίρετη επιστήμονα Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο Επιμελήτρια Α’ της Δ’ Πανεπιστημιακής – Παθολογικής Κλινικής του «Αττικόν», καθώς και από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.
Να υπενθυμίσουμε επίσης στην κα Φυντανίδου πως υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι θέτουν την επιστημονική ή επαγγελματική δεοντολογία πάνω από τα οποιαδήποτε προσωπικά, κομματικά ή άλλα συμφέροντα. Επειδή, λοιπόν, είμαστε σίγουροι πως και η κα Φυντανίδου είναι μία από τους ανθρώπους αυτούς και επειδή άνοιξε τη συζήτηση περί συζύγων, την παρακαλούμε να δημοσιεύσει στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας στην οποία εργάζεται, αν έχει, εκείνη ή συγγενικό της πρόσωπο, οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία “PRESTIGE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», η οποία στις 16/01/2014 υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με το ΚΕΕΛΠΝΟ, για την ανάρτηση στον ιστοχώρο www.ygeia360.gr, των δραστηριοτήτων και του έργου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αντίτιμο 15.000 €, για την περίοδο 16/01/2014 – 30/06/2014. Για την Ιστορία αναφέρουμε πως το ιδιωτικό συμφωνητικό για λογαριασμό της προαναφερθείσας εταιρείας, υπογράφει ο κος Θεολόγος Παναγιωτίδης. Σημειώνεται πως ο αριθμός παρόμοιων εγγράφων – ιδιωτικών συμφωνητικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι πολύ μεγάλος και ο έλεγχός τους συνεχίζεται…"

 Και η σημείωση από το fb του Πολάκη:
(Σημείωση δική μου .Ο κύριος Θεολογίτης ειναι ο σύζυγος της κυρίας Φυντανιδου .....για να μην ψάχνετε .....και το σύνολο των χρημάτων που εχει πάρει απ το Κεελπνο πρεπει να ειναι 80-90 χιλιάδες ευρω για αντίστοιχες υπηρεσιες)