ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

O Έλληνας Τραμπ!

Υπάρχουν συγκεκριμένοι ισχυροί επιχειρηματικοί και μιντιακοί κύκλοι, που βλέπουν ότι ο Kυριάκος Μητσοτάκης δεν "τραβάει", όσο κι αν τον φτιασιδώνουν οι επικοινωνιολόγοι και τον τεντώνουν οι δημοσκόποι. Δεν το έχει το παιδί, τόσο απλά.
Υπάρχουν, λοιπόν, ορισμένοι που "σπρώχνουν με τα χίλια" τον Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς τον βλέπουν σαν τον Έλληνα "Τραμπ".
Έχει ό,τι χρειάζεται για να απευθυνθεί σε ένα απολίτικο κοινό, που του αρέσουν τα "ευκολοχώνευτα" και τα καουμποϊλίκια. Αδίστακτος στο να ξεστομίσει την μεγαλύτερη τερατολογία και το εξωφρενικότερο ψέμα, χωρίς να ταράξει βλέφαρο.
Που με φωνές -που κάλλιστα μπορούν να περιγραφούν ως τσιρίδες- και με παραληρηματικό λόγο, υποστηρίζει ότι φυσικά και ο γάιδαρος πετάει, απλά επειδή το λέει αυτός..
Και τον προωθούν όσο μπορούν.
Δείτε τις αρχηγικές δημόσιες εμφανίσεις του (πχ κοπή τη πίτα), προσέξτε ποιοι είναι εκεί και θα καταλάβετε...Θα μου πείτε, με Γεωργιάδη αρχηγό, αυτή δεν θα είναι πια η ΝΔ, τουλάχιστον όχι η ΝΔ του Καραμανλή.
Σιγά τα ωά. Εδώ και καιρό, αυτή είναι η ΝΔ. Με Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες, Κικίλιες, Μουρούτηδες και με Ομάδες Αληθειας.
Και, επιτέλους θα έχει τον αρχηγό που την αξίζει, τον Μπουμπούκο-Τραμπ.
Που, ακόμη και στη βασιλόπιτα, βάζει επάνω το όνομά του!

 - από το μπλογκ tilevoasartas