ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αλλαξε (μόνο κατ΄όνομα) ο εκδότης του Documento

«"Διαζύγιο" Καλογρίτσα - Βαξεβάνη;» διερωτάται το σάιτ enimerosi24 με αφορμή το γεγονός ότι το όνομα του εκδότη Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα απουσιάζει στο αυριανό φύλλο από την «ταυτότητα» της κυριακάτικης εφημερίδας Documento.
Και πράγματι έτσι είναι καθώς, στην «ταυτότητα» της εφημερίδας, τη θέση του εκδότη Καλογρίτσα  έχει πάρει η εταιρεία με την ονομασία “Media Doc Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ΑΕ”.
 Οπως γράφουν οι Τυπολογίες (εδώ) προκειται για την εταιρεία του Καλογρίτσα η οποία από «Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας AE” (συμμετείχε στον διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες) μετονομάστηκε σε “Media Doc” και.. είναι πλέον αυτή που εκδίδει την εφημερίδα “Documento”.
Σύμφωνα με τις Τυπολογίες το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο των 8 εκατ. ευρώ που ήταν απαραίτητο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις άδειες, μειώθηκε σε 5 εκατ. ευρώ. Μέτοχος  και πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι πάλι ο Ιωάννης Καλογρίτσας.