ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο στο Mega

*** Σε 48ωρη απεργία αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη προχωρούν οι εργαζόμενοι του Μega, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να πληρωθούν δυο μισθούς από τους συνολικά οκτώ που τους οφείλονται. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα μεταδίδει διαφημίσεις, αλλά μόνο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα-κονσέρβα. Tην ίδια ώρα o ψηφιακός πάροχος, η Digea, έχει διαμηνύσει ότι έαν δεν εξοφληθεί πλήρως το ποσό των περίπου 900 χιλιάδων ευρώ που οφείλεται από το Mega., θα «αδυνατίσει» το σήμα του καναλιού...

*** Αντιδρούν οι εν επισχέσει συντάκτες της εφημερίδας Φίλαθλος για την ένθεσή της στην..
νέα εφημερίδα του Real Group με το όνομα «Αληθινές Ειδήσεις». Και σε (μακροσκελή) ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικα: "Οι ένοχοι του λουκέτου του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» δεν χόρτασαν, θέλουν να ασελγήσουν κι άλλο στο πτώμα της εφημερίδας ΜΑΣ! Και ετοιμάζονται να κάνουν τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» ένθετο στο νέο φύλλο του Real Group. Φυσικά χωρίς να κληθούν να εργαστούν σε αυτό οι εν επισχέσει δημοσιογράφοι της εφημερίδας, ούτε καν για να διαπραγματευτεί μαζί τους η παλαιά ή νέα ιδιοκτησία τη λύση της συνεργασίας, την αποζημίωσή τους -για να έχει «καθαρό» πεδίο πλέον και να διαχειριστεί όπως θέλει τον τίτλο του ιστορικού αθλητικού φύλλου!" (λεπτομέρειες στο harddog ΕΔΩ)

*** «Να σας πω ότι δεν έχω αγωνία, ψέματα θα πω! Απόψε αλλάζει μία συνήθεια 10 και πλέον ετών. Το δελτίο μας από τις 9 μετακινείται στις 8. Νέα ώρα, ίδιο πάθος, ίδια αγάπη για τη δουλειά μας και ίδια πίστη στις αξίες που μας έφεραν ως εδώ. Η νέα μας αρχή, μάς βρίσκει δυνατούς, γεμάτους ενθουσιασμό και όρεξη! Θα δουλέψουμε σκληρά όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίσουμε να κρατάμε τον πήχη ψηλά. Σας θέλουμε όλους κοντά μας!
Καλή μας επιτυχία!» (από το fb της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Σίας  Κοσιώνη)


** Λάθος νικητής ανακοινώθηκε στο Voice του ΣΚΑΪ και οι αρμόδιοι διευκρινίζουν: "Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής. Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece»."