ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Οι «ευγενείς» δημοσιογράφοι στις Βερσαλίες τους

Γράφει ο Κλέαρχος Τσαουσίδης

Όταν πριν από χρόνια είχα πρωτοδεί το σύνθημα «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα», είχα ενοχληθεί. Θεωρούσα ότι οι συνήθως εύστοχοι στα επιτοίχια σχόλιά τους αντιεξουσιαστές (τα οποία συχνά αφορούν ετεροχρονισμένα και τους ίδιους) αδικούσαν έναν καλό δημοσιογράφο. Το προοδευτικός ή μη, δεν με αφορά, διότι και η έννοια κατήντησε σχετική και πολλοί τάχαμου προοδευτικοί δεξιότεροι των δεξιών, αντάξιοι ενός Σάββα Κωνσταντόπουλου*.
Τις προάλλες ο Παύλος Τσίμας, τρόφιμος του ΣΚΑΪ πλέον, δικαίωσε και το σύνθημα και τη ρήση «άξιος ο μισθός του».
Είπε λίγο πολύ ότι η κυβέρνηση της αριστεράς (στην οποία αριστερά σιτίστηκε ουκ ολίγα χρόνια).. θα πρέπει να φροντίσει τα δύσμοιρα συγκροτήματα τύπου, τα οποία, ασχέτως αν οι ιδιοκτήτες τους ευημερούν, χρειάζονται και φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις ώστε να συνεχίσει να υπάρξει πλουραλισμός στα ΜΜΕ (πού τον είδε; -όλοι την ίδια κασέτα αναμασούν) κ.λπ. κ.λπ.
Επίσης μας είπε ότι άλλο εμείς, οι δημοσιογράφοι και άλλο το πόπολο κι ότι σιγά τη ζημιά που έγινε με τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών στα ΜΜΕ. Τώρα πώς θα τα κάνει αυτά η κυβέρνηση της Αριστεράς που πάει να δώσει ένα «ψίχουλο» στους συνταξιούχους (έτσι δεν αποκαλούν το βοήθημα οι εμμονικοί συνάδερφοι του στο ΣΚΑΪ;) και θα μοιράσει εκ νέου εκατοντάδες εκατομμύρια στους φουκαράδες κυρίους Ψυχάρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Κοντομηνά κ.λπ. αυτός ξέρει. Εγώ δεν έχω επαφές με όσους μετράνε τις μπουκιές των Ελλήνων.

- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο dailythess