ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Το άλλοθι του εργοδότη: Σε όλα τα μαγαζιά απλήρωτοι είναι...

Ο Mediaρχης του Sport24, Νίκος Μποζιονέλος γράφει στη στήλη του και μας το έστειλε εν είδει απάντησης:

Το ότι πληρώθηκαν (στη "Sportday"), δεν είναι είδηση…
Στις εποχές, της κρίσης, που ζούμε το τελευταίο που χρειάζεται είναι να προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Οποιος έχει, ή λέει ότι έχει, καλό ρεπορτάζ, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει για άλλα "μαγαζιά". Αρκεί όμως, να ισχύουν.
Προχθες αναρτήθηκαν σε ορισμένα blogs, που απευθύνονται κυρίως στη δημοσιογραφική πιάτσα και όχι στο ευρύ κοινό (σσ εννοεί τους zoornalistas και το harddog), "ρεπορτάζ" περί κλίματος αβεβαιότητας στη "Sportday", πάγωμα μισθών, απολύσεις ενόψει και μείωση σελίδων (από 48 στις 40) μετά και τη μείωση της τιμής (90 λεπτά αντί για 1,3 ευρώ - από την 1η Ιουνίου)..
Επειδή η καλύτερη διάψευση ενός ρεπορτάζ είναι η πράξη αυτή καθαυτή, οι εργαζόμενοι χθες πληρώθηκαν κανονικά και… με τον νόμο τον μισθό Ιουνίου, πάνω κάτω στις μέρες που αυτός καταβάλλεται.
Διότι, αν κάνουμε μια λίστα με το πόσο "πίσω" είναι σε μισθούς οι εφημερίδες (αθλητικές ή μη) δεν θα τελειώνει το κείμενο με τα οφειλόμενα.