ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

«Αξιολογούν» στα κρυφά τους εργαζόμενους στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα!

Τι αποκαλύπτει η εκδικητική απόλυση της Γεωργίας Ιωαννίδου στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά

Σάλος από την απόλυση της εκπροσώπου των εργαζομένων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Γεωργίας Ιωαννίδου, μετά από 17 συναπτά έτη εργασίας και προσφοράς στο ρ/σ «Alpha 989»
Η δημοσιογράφος στοχοποιήθηκε λόγω της θέσης της ως εκπροσώπου των εργαζομένων, διότι με τις συνεχείς και επίμονες οχλήσεις της προς τη Διεύθυνση Προσωπικού απαίτησε το αυτονόητο: την καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων των εργαζομένων, οι οποίοι μόλις χθες ξεπληρώθηκαν για το μήνα Μάιο. Επιπλέον η Ιωαννίδου αρνήθηκε να υπογράψει ατομική.. σύμβαση με μείωση των αποδοχών της, γεγονός για το οποίο η ιδιοκτησία της επιφύλαξε αυτή την εκδικητική συμπεριφορά, παρόλο ότι τέτοιες ενέργειες της εργοδοσίας έχουν κριθεί επανειλημμένα από τα δικαστήρια ως παράνομες και καταχρηστικές με δικαστικές αποφάσεις.
Σε σύσκεψη στην ΕΣΗΕΑ για το θέμα, αποκαλύφθηκε ότι στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ακολουθείται ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης εργαζομένων, το οποίο όμως εφαρμόζεται μυστικά και δυστυχώς με την ανοχή παλαιότερων συνδικαλιστικών πρακτικών τουλάχιστον από 5ετίας.
Ακόμη και με τις αντεργατικές αυτές πρακτικές όμως, δεν κατέστη εφικτό να αμφισβητηθεί η επάρκεια της Ιωαννίδου.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση ανάκληση της απόλυσης της δημοσιογράφου και την αποκατάστασή της στα καθήκοντά της, δηλώνει δε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ασκώντας κάθε νόμιμο μέσο.