ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Οι εργαζόμενοι του MEGA «στόλισαν» τον Καψή

Η εμφάνιση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Θανάση Ανδρεούλη στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του MEGA που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής προσγείωσε για τα καλά όλους… Και κυρίως έβαλε τέρμα στην ψεύτικη αισιοδοξία που καλλιεργούσε τις προηγούμενες ημερες ο Μανώλης Καψής, χωρίς να έχει κανένα ουσιαστικό σημάδι από τους μετόχους!
Δυστυχώς ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού εξελίσσεται σε μοιραίο πρόσωπο για τους εργαζόμενους, για αυτό και ορισμένοι μετά το τέλος της συνέλευσης βρέθηκαν στο γραφείο του εξοργισμένοι και τον «στόλισαν»… Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που.. μεταφέρει στους εργαζόμενους μια εικόνα που δεν υφίσταται… Με αποτέλεσμα να νιώθουν διπλά εξαπατημένοι και προδομένοι! Δεν τους φθάνει δηλαδή ο εμπαιγμός των μετόχων και το «σκοτάδι» απο άποψη ενημέρωσης, έχουν και τον Καψή από πάνω να τους κοροϊδεύει!
Στη συνέλευση της Παρασκευής από την τοποθέτηση του Θανάση Ανδρεούλη προκύπτει ότι οι μέτοχοι εξακολουθούν να έχουν απλήρωτα τα ασφαλιστικά ταμεία, φόρους κ.α… Δηλαδή ενα ποσό που φθάνει περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ… Που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη… Ενώ δεν προβλέπεται απο αυτά τα χρήματα να πάει στους εργαζόμενους παραπάνω από ένας μισθός!
- από το enimerosi24