ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Εξώδικο Θάνου σε Βγενόπουλο και ΣΚΑΪ

Tι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου γνωστοποιεί ότι έστειλε εξώδικη δήλωση - πρόσκληση τόσο στον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο, όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι καλώντας τους μέσα σε 10 ημερες να αποκαταστήσουν προσβολή της προσωπικότητάς της η οποία τελέσθηκε στις 11 Μαΐου 2016, όταν μεταδόθηκε από τον Σκάι, σε απευθείας κάλυψη, συνέντευξη Τύπου του επιχειρηματία περί δήθεν εμπλοκής της «για την πιθανολογούμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων».
Η πρόεδρος επισημαίνει στο εξώδικό της ότι όσα μεταδόθηκαν είναι «ψευδέστατα, συκοφαντικά, δυσφημιστικά και αποτελούν κακοστημένη σκευωρία σε βάρος της». Σύμφωνα με την κυρία Θάνου όλα αυτά αποτελούν «απόδειξη της προσωπικής της στοχοποίησης», αφού ο επιχειρηματίας.. δεν αρκέστηκε στην κατάθεση της εναντίον της μηνυτήριας αναφοράς, αλλά εμφανίστηκε δημόσια να καταγγέλλει «ψευδή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά γεγονότα σε βάρος της».
Υπογραμμίζει ότι περίμενε επί ένα μήνα να αναλογιστούν τη σοβαρότητα των ενεργειών σε βάρος της, δεν το έκαναν και βεβαίως αν δεν αποκαταστήσουν την προσβολή της προσωπικότητάς θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.