ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Προκαλούν ο Λαγός και τα κατακάθια της Χρυσής Αυγής

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τραμπουκισμούς από φασιστοειδή στη γειτονιά του Φύσσα

Για τραμπουκισμούς μελών της ΧΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και μάλιστα σε σχολείο της γειτονιάς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, Ομάδα φασιστοειδών με επικεφαλής τον υπόδικο χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό προσπάθησαν να προκαλέσουν επεισόδιο σε σχολείο της γειτονιάς του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, ζητώντας να φύγουν τα τραπεζάκια αριστερών κομμάτων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και το σχολείο βρέθηκε σε κλοιό ανδρών των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε σχετική της ανακοίνωση καταγγέλλει:
«Η περιφερόμενη κουστωδία των 30 εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, που από το πρωί περιόδευε τα εκλογικά κέντρα της Β Πειραιά, απειλώντας και τραμπουκίζοντας, κατέληξαν τελικά εκεί που.. και το Γενάρη είχαν προσπαθήσει να προκαλέσουν επεισόδια: στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, το σχολείο που βρίσκεται πλάι στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα!
Με επικεφαλής τον υπόδικο χρυσαυγίτη Λαγό, και με παρέα άλλα κατακάθια, οι φασίστες ζητάνε να φύγουν από τα σχολεία τα τραπεζάκια της αριστεράς, και δη της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι-ες.
Ως συνήθως, η αστυνομία αρχικά δεν ασχολιόταν με το θέμα, ενώ τώρα επέλεξε να κουβαλήσει ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ που έχουν περικυκλώσει το σχολείο. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κόσμος που έρχεται να ψηφίσει, βρίσκει ένα σχολείο περικυκλωμένο από ΜΑΤ και στη μια γωνία τους 30 φασίστες να απειλούν. Αυτός δεν είναι τρόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Και βέβαια, ούτε ένας πολίτης δεν πιστεύει ότι τα ΜΑΤ τον προστατεύουν από τους Χρυσαυγίτες, με τους οποίους βαδίζουν χεράκι χεράκι.
Είναι προφανές ότι δεν έχει επιλεγεί τυχαία το σχολείο δίπλα στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, δυο μέρες μετά την επέτειο της δολοφονίας και 3 μέρες αφότου ο αρχηγός της εγκληματικής τους συμμορίας ανέλαβε την «πολιτική ευθύνη» για τη δολοφονία του Παύλου.
Η αστυνομία και η Εισαγγελία να σταματήσουν να κάνουν τους Πόντιους Πιλάτους και να απομακρύνουν τώρα τους Χρυσαυγίτες που προκαλούν, να απομακρύνουν και τα ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ από τα εκλογικά τμήματα, για να συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία κανονικά».