ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Fund εξαγοράς του Πήγασου φτιάχνει ο Ψυχάρης

Με ένα fund, στο οποίο θέλει να συμμετέχουν πολλοί επιχειρηματίες, θα επιχειρήσει ο επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης, την εξαγορά του Πήγασου από την οικογένεια Μπόμπολα. Ο εκδότης του «Βήματος» θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα από επιχειρηματίες που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας που θα δημιουργηθεί και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες σε εφημερίδες, ιντερνετ, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Η κίνηση αυτή θεωρείται ως τελευταία κίνηση του ΔΟΛ, του Πήγασου και του Mega για να επιβιώσουν στην υπό κατάρρευση αγορά των ΜΜΕ και γίνεται με τις ευλογίες των τραπεζών που έχουν δανειοδοτήσει και τους τρεις... ασθενείς ομίλους και αναζητούν πλέον ένα πρόσωπο που θα αναλάβει τη διαπραγμάτευση μαζί τους.
Αυτό το διάστημα ο Σταύρος Ψυχάρης βρίσκεται σε αναζήτηση των επιχειρηματιών..
(Ελλήνων και ίσως Γερμανών) που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο σχήμα, το οποίο θα εξαγοράσει τον Πήγασο και θα κατέχει το 51% του Mega.
Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή προοπτική για επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος, αλλά αν δεν πέσουν χρήματα στο τραπέζι δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Η οικογένεια Μπόμπολα είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θα απαλλαγεί από το βάρος δανεισμού. Ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι υπέρ της πώλησης, ενώ  -όπως φαίνεται- συνηγορεί κι ο πατέρας Γιώργος Μπόμπολας.
Σε περίπτωση συμφωνίας είναι σίγουρο πως θα υπάρξει σειρά διεργασιών στο χώρο των ΜΜΕ.

- Tυπολογίες / Παρόν (έντυπη έκδοση)